Specialister på företagsjuridik 

Om oss

DSC07565-1024x1536.jpg

Recollecta tillhandahåller affärsjuridisk rådgivning till fasta kostnader, med särskild inriktning på avtalsrätt, bolagsrätt, köprätt och GDPR.
 

Recollecta drivs av Erik Rosqvist med tidigare erfarenhet som bolagsjurist i flera bolag. Han har också undervisat i affärsjuridik på bland annat Stockholms universitet samt författat flera läroböcker i juridik. Erik har också styrelseposter i såväl noterade som onoterade bolag.

Våra tjänster

Vi tillhandahåller tjänster inom flertalet affärsjuridiska områden, men med särskilt inriktning på avtalsrätt, bolagsrätt, köprätt och GDPR.
 

Vi ger inte endast rådgivning, utan bistår även med att upprätta/granska avtal och andra typer av juridiska dokument. Vi kan också bistå med överklaganden och tillståndsansökningar, liksom agera ombud i tvist eller utses till dataskyddsombud.
 

Om du har andra behov än vad som beskrivs ovan är du ändå mer än välkommen att höra av dig. Sannolikheten är hög att vi kan hjälpa dig.

Fasta kostnader

För oss är transparens och öppenhet viktiga faktorer för ett gott samarbete. Därför tillämpar vi fasta kostnader för våra tjänster. Det innebär att du alltid kommer att veta hur mycket du kommer att betala innan vi påbörjar vårt uppdrag. Det anser vi är rättvist.

Nyheter

Vi strävar efter att regelbundet hålla dig uppdaterad om gällande lagstiftning, tips och råd samt  viktiga förändringar. Du är mer än välkommen att skriva i kommentarsfältet i något av våra inlägg om du har särskilda önskemål på frågor eller områden som vi bör skriva om.

Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...

Vi är nöjda

Vi har hjälpt många företag genom åren. Här nedan är några av våra nöjda kunder.

LOGO DokuMera.png
nosium.png
LOGO Kandidata.jpg
cofnrima.png
LOGO Primus.png
download fairlo.png
zelk-logo.png
Screenshot 2022-08-06 112648.png

Kontakt

Tack för ditt meddelande!