top of page
Business Meeting

Recollecta Juridik
Specialister på bl.a. avtalsrätt och bolagsrätt

Vi vet att affärslivet är komplext, och att väl genomtänkta avtal utgör en förutsättning för trygga och lönsamma affärer. Vi är specialiserade på att upprätta och granska avtal utifrån individuella krav och önskemål, men alltid med affärsmässighet och minimal riskexponering som utgångspunkt. Några få exempel på avtal som vi regelmässigt upprättar är aktieägaravtal, tjänsteavtal, samarbetsavtal, anställningsavtal och köpeavtal.

Även om vi framför allt åtar oss uppdrag om avtal och bolagsfrågor bistår vi även i andra typer av kommersiella frågor. 

Vi strävar efter att jobba långsiktigt med våra klienter. Det är genom långsiktiga relationer som vi får de bästa förutsättningarna att ge dig den hjälp du behöver. Innan du anlitar oss vill vi att du ska veta hur vi jobbar, vad du kan förvänta dig från oss och hur mycket det kommer att kosta, och det beskriver vi närmare här

DSC07565-1024x1536.jpg

Om Erik Rosqvist

Jag som driver Recollecta Juridik heter Erik Rosqvist, och jag har flerårig erfarenhet av juridisk rådgivning som bolagsjurist; främst inom områdena avtalsrätt, bolagsrätt, arbetsrätt och GDPR.

Vid sidan av juridisk rådgivning bedriver jag även styrelsearbete, såväl i noterade som onoterade bolag. 

 

Utöver juridisk rådgivning och styrelsearbete har jag omfattande undervisningserfarenhet i kommersiell juridik från bland annat Stockholms universitet, och har även författat flera läroböcker i juridik. 

Kontakt

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig. Det går också bra att skicka e-post till info@recollecta.se eller ringa oss på nummer 08 519 705 59. 

Tack för ditt meddelande!

bottom of page